21
Abr
11

Els Premis Drac de Solsona són notícia

En els darrers mesos els mitjans de comunicació han volgut parlar dels Premis Drac de Solsona. El diari comarcal Regió7 es fa ressò de l’entrega dels Premis Drac 2011 en un article a pàgina sencera, que obre la secció de cultura del diari, en la seva edició del dia 20 d’abril. La peça informativa dóna detalls del programa dels Drac d’aquest any i parla de l’objectiu que persegueix el certamen. També explica una de les principals novetats d’enguany: la conversió dels treballs guanyadors dels Drac 2010 en curtmetratges, gràcies al conveni signat entre Òmnium Cultural del Solsonès i El Centre d’Estudis Cinematogràfics de Barcelona.

 A banda del diari Regió7 diversos mitjans de comunicació han volgut parlar d’aquest certamen ja consolidat, que aplega a amants de les lletres de tot el territori català. Així, els Premis Drac han aparegut en mitjans audiovisuals com Canal Taronja o Televisió de Manresa i, també, a Ràdio Manresa. L’emissora manresana va dedicar una extensa entrevista a Ramon Sagués, President d’Òmnium Cultural del Solsonès.

A nivell de premsa, la notícia ha aparegut a mitjans com Naciodigital i NacioSolsonael Setmanari, el Celsona i el diari Regió7.

Anuncios

0 Responses to “Els Premis Drac de Solsona són notícia”  1. Dejar un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: